SRAMOTNO: Trener svih trenera opljačkan u svojoj vikendici kod Rijeke!

FOTO:

Miroslav Ćiro Blažević doživio je veliku neugodnost zahvaljujući nekim budaletinama. Osvajaču francuske bronce iz 1998. godine provaljeno je u njegovu vikendicu u Kraljevici nedaleko od Rijeke. Lopovi su Ćiri nanijeli veliku štetu jer su ukrali novac i dragocjene stvari.

„Sine moj, da znaš, ovo me jako pogodilo, razvališe sve…Ma, jadan sam ti ja, nisam ništa ni osigurao, jer sam, budala, mislio: Tko će mene pokrasti, pa ja sam prijatelj naroda. Jesam ku***” – rekao je Blažević u osebujnom stilu na Novi list.

Ćiro tvrdi da ovo nisu bili slučajni pljačkaši, znali su točno što rade…

“Znali su mi provaliti, ali to su bili neki sitni lopovi, tražili dresove… Ja im poslije ostavio poruku, objasnio gdje stoje ključevi da ne razbijaju bez veze. E, ovi su bili baš profesionalci. Točno su znali što i gdje traže.“

“Love, dosta love, ali odnijeli su i jedan suprugin prsten, vrijedan 100 tisuća franaka koji sam joj kupio u Parizu poslije osvajanja povijesne bronce na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. To je švicarski sef, nije ga lako razvaliti, bio sam uvjeren da je to nemoguće, ali, eto, zaje*** sam se.” – otkrio je legendarni izbornik što mu nedostaje nakon što su počinitelji „operirali“ kroz njegovu vikendicu.

ZNAČI LI OVO DA MODRIĆ ODLAZI? Perez na Otoku pronašao veznjaka za „kraljevski klub“!

NEMA LABAVO: Zbog jednog krivog pokreta ruke kažnjen s 37 tisuća kuna i suspenzijom!

Komentari

komentara

« Povratak