SRBI OPET PROVOCIRAJU: “Srbin objasnio Hrvatu ko je najbolji na svijetu”

FOTO:

Prava senzacija dogodila se sinoć u Madridu. Ajax je u uzvratnoj utakmici osmine finala razbio Real, a najbolji igrač na terenu bio je Srbin Dušan Tadić…

Mnogi nisu vjerovali kad je Southampton odlučio pustiti Tadića da napravi transfer u nizozemski Ajax. Nizozemci su ga platili 11,5 milijuna eura, a on se itekako isplatio. U tamošnjem prvenstvu doslovce melje jer je u 23 utakmice uspio postići čak 16 golova, a tu je još i 7 asistencija. Tu je još 6 golova u Ligi prvaka, a možemo reći i 9 jer je Dušan zabio tri gola u kvalifikacijama za grupnu fazu LP.

A jučer je Tadić pokazao svu raskoš svog talenta. Poznata stranica ‘Whoscored.com’ dala mu je ocjenu 10, što je najveća moguća ocjena koju ta stranica daje.

Brojke kažu sljedeće:

-gol
-2 asistencije
-4/4 uspješni driblinzi
-5 ključnih dodavanja
-3 kreirane velike prilike
-6/10 osvojeni dueli
-1 puta fauliran, 1 puta otklonio opasnost ispred svog gola.

I kako to biva, odličnu partiju srpskog igrača iskoristili su domaći mediji Srbije koji su stavili uistinu sramotan naslov: “SRBIN OBJASNIO HRVATU KO JE NAJBOLJI NA SVIJETU”.

Eto, nekima je dovoljna i jedna utakmica da proglasi igrača za najboljeg dok netko u kontinuitetu godinama igra velemajstorski nogomet. Dobra fora, zar ne?

Inače, dodajmo kako su navijači Southamptona dodatno ljuti na bivšeg trenera Marka Hughesa koji je amenovao odlazak Tadića u Ajax. Southampton se sada bori za ostanak u elitnom razredu engleskog nogometa. Možda će ovo biti i najgori potez prošlog ljetnog prijelaznog roka.

Komentari

komentara

« Povratak