SRPSKI NOGOMET DOBIO NOVU SILU: Nećete vjerovati koga dovodi Vojvodina!

FOTO:

Vojvodina je nedavno dobila novog potpredsjednika – poznatog biznismena Milana Mandarića. A njegovi planovi zaista su spektakularni.

Podsjetimo, Mandarić je rođen u Gospiću, a odrastao je u Novom Sadu. Bogatstvo je stekao u SAD-u i Engleskoj, gdje je godinama bio na čelu navedenih klubova.

Odbio je funkciju prvog čovjeka kluba, ali je ipak odlučio ući u klub iz Novog Sada, koji je trenutačno na šestom mjestu Superlige Srbije. Predsjednik kluba Dragoljub Zbiljić govorio je o onome što treba očekivati od Novosađana u budućnosti.

“Nakon Milana, Dušan Tadić je sljedeći za pregovore. Ovim putem pozivam Dušana Tadića. Danas ćemo krenuti u pregovore… Dušane, čekamo te. Na njemu je da ponese kapetansku traku. On bi trebao biti taj Miloš Šestić iz 1988./1989. Oko njega se može stvoriti baza za velike snove. Javni poziv za Dušana Tadića. Nakon Milana Mandarića, očekujemo njega u klubu”, rekao je predsjednik Vojvodine.

Podsjetimo, Tadić (35) trenutno nastupa za turski Fenerbahče i trenutno je jedan od najvažnijih igrača turske momčadi, a prije toga je godinama nastupao za Ajax u kojem je bio i kapetan. Dugo je slovio za jednog od najboljih nogometaša u Europi izvan liga petice, a ima sigurno mjesto i u reprezentaciji Srbije. Njegov dolazak u Vojvodinu bio bi jedan od najvećih transfera u povijesti srpskog nogometa.

Komentari

komentara

« Povratak