Srpski reprezentativac: Luka Modrić je moj idol

FOTO:

Srpski reprezentativac Saša Lukić (25) igra dobru sezonu pod vodstvom hrvatskog trenera Ivana Jurića u Torinu.

U 34 nastupa ovaj veznjak ima pet golova i četiri asistencije, a u Torinu je od 2016. godine, kada je stigao iz beogradskog Partizana. U intervjuu za Telegraf govorio je o aktualnom treneru Juriću, ali i hrvatskom kapetanu Luki Modriću, protiv kojeg je igrao kao posuđeni igrač Levantea.

“Moram reći da se dolaskom trenera Jurića sve promijenilo. Baš sam pričao s Darkom Lazovićem prije nego što je Jurić stigao u Torino. Rekao mi je da trener ima tu neku luđačku energiju u pozitivnom smislu. Kada je došao, prenio je to na nas i vidio sam da je Lazović bio u pravu. U posljednje dvije godine nismo bili na nivou na kojem smo trebali biti i sve se promijenilo od prvog dana kada je on došao. Jedna dosta lijepa sezona za nas”, rekao je Lukić.

U sezoni 2017./2018. igrao je na posudbi u španjolskom Levanteu te bio direktan rival Luki Modriću na terenu. Kaže da mu je Modrićev dres najvrjedniji koji je razmijenio nakon utakmice.

“Kad sam bio u Levanteu, igrali smo protiv Reala i poslije utakmice smo pričali u tunelu i poklonio mi je dres. Tako da mi je taj dres najdraži koji imam. I on mi je sad, da kažem, neki idol. Stalno gledam njegove utakmice i volio bih jednog dana biti barem približno igrač kao što je Modrić.”

Komentari

komentara

« Povratak