SRPSKI REPREZENTATIVAC ODUŠEVIO REGIJU: “Luka Modrić je moj idol jer je najbolji”

FOTO:

Hrvatski velikan, Luka Modrić, prema mnogima je najbolji veznjak na svijetu. A neki ga s pravom svrstavaju među najbolje ikad.

A jako lijepe riječi dolaze iz susjedne Srbije. Naime, 23-godišnji srpski veznjak Ivan Ilić koji igra u Torinu kod hrvatskog trenera Ivana Jurića. Ilić je jedan od najperspektivnijih mladih igrača u Serie A, a prošlog je ljeta u torinski klub stigao iz Verone za 15.7 milijuna eura.

Ilićev talent u Europi je prvi zamijetio Manchester City, koji ga je prije šest godina za 2.5 milijuna eura kupio od Crvene zvezde. U Engleskoj se nije nametnuo, a sada karijeru gradi u Italiji i to po uzoru na hrvatskog kapetana Luku Modrića.

“Moram biti zločestiji, trener mi kaže da moram imati jaku nogu. To je bitno za daljnji rast, ali mlad sam i tu sam da učim”, rekao je Ilić u trening-kampu Torina u Pinzolu, a onda su ga novinari upitali tko je njegov idol. Ilić je odmah ispalio: “Luka Modrić, on je najbolji.” Ilić je u Serie A dosad odigrao 86 utakmica te postigao pet golova uz osam asistencija, a igrao je i za Srbiju na Svjetskom prvenstvu 2022. u Kataru.

Komentari

komentara

« Povratak