SRUŠIO REKORD ŠPANJOLSKE ZVIJEZDE: Bivši napadač Rijeke novi je hit igrač američkog MLS-a!

FOTO:

Nekadašnji napadač Rijeke, Heber Araujo Dos Santos, igra sezonu života u SAD-u. Brazilska špica se sjajno snašla otkada je potpisala za New York City FC, inače u vlasništvu engleskog prvaka Manchester Citya kao što je slučaj s australskim Melbourneom.

Heber se „preko bare“ zaputio prije otprilike četiri mjeseca, odigrao je 15 dvoboja i već se 9 puta upisao u listu strijelaca. Nedavno je srušio rekord španjolske legende i bivšeg napadača Barcelone, Davida Ville. Naime, poentirao je u 5 utakmica zaredom te tako srušio rekord američke verzije Citya.

Američki mediji već su mu nadjenuli i novi nadimak – H9. Od malene Koprivnice i Slaven Belupa pa sve do Sjedinjenih Američkih Država i New Yorka! Kakva životna priča brazilskog napadača.

Inače, za New York su nastupale legende europskog nogometa poput spomenutog Davida Ville koji je ujedno bio prvi klupski kapetan te talijanskog maestra, Andree Pirla.

Heber i suigrači trenutno zauzimaju četvrto mjesto svoje konferencije ali s četiri utakmice manje od prvoplasirane Philadelphije.

Komentari

komentara

« Povratak