‘STARA DAMA’ NA SRPSKI POGON: Juventus dovodi još jednog Srbina!?

FOTO:

Talijanski velikan Juventus daleko je od onih divnih vremena kada su dominirali Serijom A. Juve je bio toliko moćan da se uopće nije raspravljalo o eventualnoj konkurenciji za Scudetto, ali sada je stiglo novo vrijeme i Juve se muči.

Posljednji naslov prvaka Italije osvojen je 2020. godine, a nakon toga došao je mali pad pa su se navijači morali zadovoljiti s četvrtim mjestom dvije sezone zaredom. Scudetto vjerojatno neće doći ni ove sezone s obzirom kako Napoli rastura svoje protivnike, a njihovu moć najbolje je osjetio upravo Juve jer su prekjučer teško stradali s visokih 5-1.

No, zato uprava kluba radi na tome da se klub vrati na stare staze. Naime, talijanski mediji danas pišu kako je sjajni srpski veznjak, Sergej Milinković-Savić, ipak odlučio kako neće potpisati novi ugovor s Lazijom. Aktualni ugovor traje mu do ljeta 2024. godine, ali isti mediji tvrde kako će ga Lazio morati prodati ovog ljeta.

To je ujedno i posljednja prilika da klub iz Rima nešto ozbiljno zaradi na njemu. Transfermarkt kaže kako trenutno vrijedi 60 milijuna eura, ali jasno je kako gazda Lazija, Claudio Lotito, taj iznos neće vidjeti zbog ugovora koji traje do ljeta 2024. godine.

Neki mediji skloni Juventusu čak tvrde kako bi Lotito mogao prihvatiti posudbu za 10 milijuna eura uz obveznu kupnju ovog ljeta za 40 milijuna eura. Ostaje za vidjeti kako će Juve reagirati jer do kraja prijelaznog roka je ostalo još samo dva tjedna.

Inače, u redovima Juventusa već imamo dva Srbina, a to su Dušan Vlahović i Filip Kostić.

Komentari

komentara

« Povratak