STIGLA POTVRDA: Evo koji dvojac propušta susret protiv Turske!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija otvorila je nove kvalifikacije remijem protiv Walesa 1:1 u Splitu na Poljudu. Vatrene je u vodstvo doveo Andrej Kramarić da bi u sudačkoj nadoknadi za veliki bod pogodio 25-godišnji Nathan Broadhead.

Već u utorak nam slijedi novi dvoboj, a radi se o vjerojatno najtežem gostovanju, onom u Turskoj. Susret će se igrati na Timsah Areni u Bursi, a Dalić i društvo su blagi favoriti ako je dovoljno pogledati koeficijente uoči utakmice. Na Hrvatsku pobjedu koeficijent je 2.20, dok je na Tursku 3.25. Na remi je kvota 3.40.

Nažalost, i uoči ovog susreta imamo problema u kadru. Naime, Hrvatska nogometna reprezentacija otputovat će u ponedjeljak u Tursku bez dvojice napadača, Marka Livaje i Brune Petkovića, priopćio je Hrvatski nogometni savez (HNS) u nedjelju.

Petković je uoči okupljanja zadobio ozljedu koljena, a usprkos naporima liječničke službe, neće moći konkurirati za ogled protiv Turske u utorak 28. ožujka u Bursi.

Za napadača Dinama takva se prognoza znala već otprije, no sada je stigla potvrda i za kapetana Hajduka. U Tursku zbog ozljede neće putovati niti Marko Livaja, koji je u dvoboju protiv Walesa zadobio udarac tijekom prvog poluvremena, a zbog kojeg je morao izaći iz igre početkom nastavka.

Komentari

komentara

« Povratak