STIGLA POTVRDA: Zlatko Dalić objavio popis za Mađarsku i Wales! Imamo novo ime…

FOTO: Pixsell

Hrvatska nogometna reprezentacija u listopadu nastavlja svoj put prema Europskom prvenstvo koje će se igrati širom Europe. Zlatko Dalić danas je objavio popis za dvoboje protiv Mađarske i Walesa.

Zlatko Dalić za utakmice u Splitu i Cardiffu pozvao je 23 igrača. U reprezentaciju se vraća Ivan Rakitić nakon što je propustio posljednje četiri utakmice, dvije zbog ozljede, a dvije jer se nije osjećao psihički spremnim za izazove u reprezentaciji zbog svoje situacije u klubu.

Pretpozive su dobili Marko Rog, Filip Bradarić, Mijo Caktaš i Dino Perić. Nema Andreja Kramarića koji se još nije oporavio od ozljede. Vatreni će 10. listopada igrati protiv Mađarske u Splitu, a samo tri dana poslije čeka ih gostovanje u Walesu.

HNS je objavio cijene ulaznica koje se putem interneta mogu kupiti već od sutra na ovom linku.  Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Prodaja ulaznica putem interneta te na blagajnama Spaladium Arene za utakmicu protiv Mađarske počinje 24. rujna. Blagajne će raditi svakim danom od 12:00 do 18:00 sati, odnosno do rasprodaje svih ulaznica. Pri kupovini ulaznica na blagajnama potrebno je priložiti osobni dokument.

HRVATSKA – MAĐARSKA
Cijene ulaznica u pretprodaji:
Zapad: 200 kn
Istok: 150 kn
Sjever: 100 kn

Cijene ulaznica (od 7. listopada):
Zapad: 250 kn
Istok: 200 kn
Sjever: 125 kn

BOMBA OD TRANSFERA: Dinamu su se javila tri velikana za Olma!

Komentari

komentara

« Povratak