Stigla vijest koja će ražalostiti sve istinske ljubitelje nogometa: ‘Kranjčaru su potvrđeni najgori strahovi’

FOTO:

Niko Kranjčaru izbivat će s nogometnih travnjaka sljedećih šest mjeseci. Vijest je to koju su prenijeli otočki mediji, a koju je potvrdio menadžer Glasgow Rangersa Mark Warburton.

“Niki Kranjčaru sinoć su potvrđeni najgori strahovi i njegova debitantska sezona u Škotskoj je gotova”, stoji u tekstu The Suna.

Prije dva tjedna Kranjčaru su stradali ligamenti koljena na treningu i nagađalo se koliko će dugo izbivati. Detaljne pretrage su pokazele da je riječ o prednjem križnom ligamentu i navodi se kako će Kranjčar već danas biti podvrgnut operaciji.

“Niko je nažalost ozbiljnije ozlijeđen. Čim smo dobili nalaz prebacili smo ga u bolnicu u Londonu gdje će ga operirati vrhunski kirurg. Čeka ga najmanje šest mjeseci rehabilitacije”, potvrdio je Warburton.

“Mi ćemo vjerojatno već u siječnju tražiti zamjenu na Nikonoj poziciji jer nam je ona nužna”, dodao je menadžer Rangersa.

Katastrofalna je to vijest za Rangerse i Warburtona koji je ostao bez dva najzvučnija ovoljetna pojačanja. Naime, od ranije ne može računati na Joeyja Bartona koji je suspendiran zbog sukoba sa suigračem Andyjem Hallidayem, a naknadno je zaradio i dodatnu kaznu zbog klađenja.

Do trenutka ozljede Kranjčar je za Rangerse odigrao 15 utakmica, uz učinak od tri gola i tri asistencije.

Izvor: sportske novosti

Komentari

komentara

« Povratak