STIGLO I TREĆE POJAČANJE: Evo tko je stigao u Maksimir!

FOTO: Alen Lesicki/GERMANIJAK

Izgleda kako se napokon može reći da je zagrebački Dinamo dodao gasa kada su u pitanju ulazni transferi. Na samom početku prijelaznog roka stigao je samo francuski stoper Bernauer, a onda nakon toga čak mjesec dana samo transfer priča ili bolje reći špekulacija.

Ipak, danas se to promijenilo. Novi igrač Dinama postao je 26-godišnji ukrajinski lijevi bek Bogdan Mihajličenko. No, to nije sve. Kako Germanijak.hr ekskluzivno doznaje, u Maksimir je jutros stigao Takuro Kaneko!

On je praktički odmah otišao na detaljne liječničke preglede koji su završeni poslijepodne kada je Kaneko stigao na stadion u pratnji svojih agenata! Odmah su ga sproveli u obilazak svlačionica ispod južne tribine, hotela odnosno klupskih prostorija! Za očekivati je da će ga Dinamo predstaviti javnosti čim dobije zeleno svjetlo od liječnika, posljednji detalj koji Kaneka dijeli od potpisa ugovora.

Kaneko dolazi iz Hokkaido Sappora, dogovorena je posudba s pravom otkupa, bez obaveze, a pravo nastupa mogao bi imati već u subotu protiv Istre. Kaneko će biti drugi Japanac u Dinamovoj povijesti, nakon Kazua Miure.

Komentari

komentara

« Povratak