STIGLO OBJAŠNJENJE: Marko Livaja otkrio zašto nikad nije položio vozački

FOTO:

Iza splitskog Hajduka je vrlo uspješna 2023. godina. Bijeli su opet osvojili kup, a ovu polusezonu okončali su na prvom mjestu. Mnogi će reći kako je glavni razlog za to upravo Marko Livaja, koji je apsolutna legenda u Splitu.

A Bijeli su aktivni i u novoj godini. Naime, Hajduk navijače oduševio emisijom Hajduk Digital TV-a koja je krenula od 12 sati. Prvi segment se zove “Aj me baci”, a radi se o emisiji s predsjednikom Lukšom Jakobušićem i Markom Livajom. Jakobušić vozi Livaju u sponzorskom autu dok pričaju o svim temama vezanima za Hajduk i sve oko njega.

U jednom trenutku videa su se dotaknuli i činjenice da 30-godišnji Livaja još nije položio vozački ispit. Radi se o “nedostatku” koji mu navijači najvećeg rivala Dinama često predbacuju na društvenim mrežama, a sada je Livaja objasnio kako je došlo do toga da i dalje nema vozačku.

“Otišao sam iz Hrvatske jako mlad, sa 16 godina. Kad sam se vratio, upisao sam vozački i položio testove, taman negdje kad sam igrao Svjetsko prvenstvo U-19, položio testove, ali rekli su mi da moram sad voziti 35 sati i da će ti sati biti u 7:30 ili u 8 ujutro. Pa sam im rekao da je bolje da ne vozim uopće”, rekao je Livaja.

Komentari

komentara

« Povratak