ŠTIMAC NE ODUSTAJE TAKO LAKO: Evo što će napraviti Indijcima zbog otkaza!

FOTO:

Poznati hrvatski strateg, Igor Štimac, prije nekoliko dana dobio je otkaz kao izbornik Indije. Bivši naš izbornik smijenjen je zbog loših rezultata.

Indijski savez poželio je Štimcu svako dobro u nastavku karijere. Hrvatski trener nije imao lijepe riječi za svoje bivše šefove.

“U meni nema ljutnje. Nisam iznenađen jer više nisam izbornik. Neki od mojih igrača znali su da ću otići, čak i ako se plasiramo dalje. Nije bilo uzajamnog razumijevanja između mene i saveza, ali ostao sam kako ne bih izdao svoju momčad. Nisam otišao prošle godine, iako sam trebao.

Nisam trebao vjerovati ljudima u indijskom savezu. Oni su lažljivci, prodaju velike snove, ali ne ispunjavaju ih. Kriv sam jer sam im vjerovao. Predsjednik samo misli kako će dobiti što više lajkova na društvenim mrežama. Što prije ode, bit će bolje za indijski nogomet. On je populist koji se samo želi uslikati s utjecajnim ljudima iz svijeta nogometa.

Moj odvjetnik se trenutno bavi ovim slučajem. U savezu su sad vjerojatno u panici. Traže kako da mi isplate obećan novac po ugovoru koji je bio do 2026. godine. Novi izbornik imat će iste probleme kao i ja”, rekao je Štimac za indijski News 9.

Komentari

komentara

« Povratak