Stipe Biuk donedavno nije imao cijenu, a evo koliko sada vrijedi…

FOTO:

Ugledni Transfermarkt objavio je nove cijene igračima širom Europe, a ogroman skok ostvarili su klubovi HNL-a. Cijena je najviše porasla igračima Dinama, ukupno za 10.7 milijuna eura, pa tako sada vrijednost ekipe iznosi 134.9 milijuna eura.

Gledajući procentualno, najveći napredak zabilježio je Šibenik, čija je momčad skuplja za 38.1 posto i sad je procijenjena na 10.05 milijuna eura. Velikom napretku mogu se radovati u Hajduku, čija je momčad sada teška 31.43 milijuna eura, što je za 5.65 milijuna eura više nego 1. lipnja.

Vrijednost splitske momčad porasla je najviše zahvaljujući dvojici mladih nogometaša, Mariju Vuškoviću i Stipi Biuku. Stoper Vušković sada vrijedi 6.5 milijuna eura, što je za 3.5 milijuna eura više nego krajem godine, kada mu je posljednji put promijenjena cijena.

Biuk je donedavno bio bez cijene na Transfermarktu, a od danas pored njega stoji cifra od četiri milijuna eura na koliko je procijenjena njegova vrijednost. Sad je drugi najskuplji igrač Hajduka.

Taj 18-godišnji nogometaš je ove sezone zabilježio devet ligaških nastupa, a pažnju na sebe skrenuo je u posljednjih šest kola, kada je zabio tri i asistirao za tri pogotka.

Komentari

komentara

« Povratak