STIŽE RASTANAK? Arijan Ademi napušta Dinamo za 5 milijuna eura?

FOTO:

Malo tko je mogao očekivati kako će Arijan Ademi postati legenda Dinama kada je došao u Maksimir 2010. godine, i to besplatno iz Šibenika.

Nakon što su prošle one mladenačke turbulencije koje su posve normalne za neke igrače, ‘Aki’ se vrlo brzo prometnuo u ključnog igrača Dinama. Potom je stigla lijepa nagrada u obliku kapetanske trake. No, hoće li Ademi žaliti što se nije okušao u inozemstvu?

Dinamo je sigurno imao razne ponude za Ademija, ali su sve redom odbijene. Ipak, sada se pojavila informacija kako u Maksimiru očekuju nove ponude za njega. Dugi niz godina kroz plavu svlačionicu prolazio je ogroman broj igrača, mnogi od njih su bili svjetski talenti i pojačanja i velika većina njih napustila su Maksimir, neki prije, neki kasnije.

Hoće li ovog ljeta Ademi ipak napustiti Dinamo? Pa, ako stigne prava ponuda, tko bi u Maksimiru imao hrabrosti i kuraže kazati Ademiju da ga neće pustiti? Ako je netko zaslužio transfer, onda je to kapetan, prenose Sportske novosti. Neki izvori tvrde da ga plavi klub ne bi pustio ispod 5 milijuna eura.

Inače, prvi u redu za prodaju su Oršić i Livaković…

BOMBA NA POLJUDU: ZVIJEZDA HAJDUKA IDE U ATALANTU ZA SEDAM MILIJUNA EURA

Komentari

komentara

« Povratak