STIŽU NOVE REAKCIJE: HNS pokrenuo postupak protiv još jednog igrača Hajduka!

FOTO:

Nakon finala Kupa između Hajduka i Šibenika više pričamo o ružnim događajima prilikom slavlja Splićana nego o samoj utakmici.

I tako još jedan dan započinjemo reakcijom HNS-a (Hrvatski nogometni savez) koji je pokrenuo postupak protiv Hajdukova talenta Luke Vuškovića (16) i pomoćnog trenera Tomislava Rogića nakon utakmice finala SuperSport Hrvatskog kupa, u kojem je splitski klub pobijedio Šibenik 2:0 i drugu godinu zaredom osvojio natjecanje.

“Hrvatski nogometni savez pokrenuo je disciplinski postupak protiv igrača Hajduka Luke Vuškovića i pomoćnog trenera Hajduka Tomislava Rogića. Disciplinski postupak pokrenut je zbog pjevanja neprimjerene pjesme u jutarnjim satima 25. svibnja, po dolasku na stadion Poljud prilikom proslave osvajanja SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa”, stoji u priopćenju HNS-a.

Podsjećamo, kapetan Hajduka Marko Livaja s megafonom je poveo pjesmu koju je Torcida smislila posebno za navijače Šibenika i pjeva ju godinama. “Freze, traktori i seoski putevi, pičke šibenske, pičke šibenske, dobit ćete batine”, odjekivalo je Rujevicom.

Livaja se s ostatkom momčadi nakon utakmice vratio u Split, a doček im je priređen na Poljudu. Torcida je opet pjevala pjesmu u kojoj vrijeđa Šibenčane, ali ovaj put su igrači to ignorirali, svi osim 16-godišnjeg Vuškovića.

Sinoć se mladi stoper Hajduka prvi put oglasio nakon osvajanja Kupa, svog prvog seniorskog trofeja. Na Instagramu je objavio niz fotografija uz komentar: “Godina za pamćenje.” Šibenčanima se nije ispričao zbog pjesme.

Komentari

komentara

« Povratak