STIŽU REAKCIJE NA ŽDRIJEB: Evo što kaže izbornik Dalić!

FOTO:

Hrvatska reprezentacija saznala je protivnike u skupini na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Vatreni su u skupini F, s Belgijom, Marokom i Kanadom.

Izbornik je zadovoljan

Momčad Zlatka Dalića igrat će u skupini s Belgijom, Marokom i Kandom. Prvu utakmicu igrat će 23. studenog protiv Maroka, drugu 27. studenog protiv Kanade, a zadnju 1. prosinca protiv Belgije. Termini utakmica će biti naknadno objavljeni.

Nakon ždrijeba, za HRT se oglasio i izbornik, Zlatko Dalić.

„Dobro smo prošli. Nismo mogli očekivati laku skupinu, ovo je Svjetsko prvenstvo. Kanada je bila jako dobra u kvalifikacijama i oni napreduju i neće biti lagano. Maroko vodi Halilhodžić, znamo koliko je to veliki trener. No, spremni smo, znamo što nam je cilj. Želimo proći skupinu i to nam je jako važno.”

„Ako pogledamo raspored, igramo s Marokom pa s Kanadom i onda s Belgijom. Moramo ići korak po korak, vjerujem da ćemo se pripremiti. Htio sam izbjeći Francusku jer u zadnje vrijeme s njima igramo jako puno. Sve drugo je bilo nekako po željama.“

Dalić se osvrnuo i na nedavne prijateljske utakmice:

„Proveli smo ovdje lijepih 7-8 dana s reprezentacijom, upoznali smo se s uvjetima i vremenom, to će nam dobro doći za kasnije.“

Komentari

komentara

« Povratak