ŠTO IM ZNAČI TO? Pogledajte u kakvim majicama su Hajdukovci istrčali na Maksimir

FOTO:

Igrači Hajduka na Maksimir su večeras uoči derbija protiv Dinama istrčali u crnim majicama s porukom “kontra mraku, kontra sili”.

Majice koje su nosili na zagrijavanju podrška su Torcidi, koji protestira protiv postroženja zakona o navijačima, ali i poruka koja označava konstantnu borbu hajdukovaca protiv vodstva Saveza i korupcije u nogmetu.

Hajdukovci nose crninu i sugeriraju da oni predstavljaju suprotnost i borbu za poštenje. Na današnji dan navršava se točno pet godina od neodigranog derbija u Maksimiru, kada je Hajduk odbio izaći na teren. Podržali su bojkot navijača zbog crnih lista koje je provodio Zdravko Mamić, a koje su i danas legalne.

Boysi i Torcida večeras su prije početka 220. derbija Dinama i Hajduka skandirali zajedno “Vukovar, Vukovar”, u čast žrtvama povodom obljetnice pada grada. Na Maksimiru je više tisuća pripadnika Torcide te nekoliko tisuća Boysa.

No, bilo kako bilo, u Hajduku bi se možda više trebali pobrinuti kako da pojačaju igrački kadar jer već godinama gledaju u leđa Dinamu…

GOTOVO: BARCELONA JE DANAS SLUŽBENO OTPISALA RAKITIĆA. IZABRAO JE KLUB U KOJI ŽELI OTIĆI

PREKRASNO: Pogledajte u kakvim dresovima danas igra Dinamo!

DEJAN JE PRAVI BORAC: LOVREN OTKRIO KAKO GA JE KLOPP NAGOVORIO NA OSTANAK U LIVERPOOLU

OVO JE TOTALNI KAOS: Danas je održan i prvi ždrijeb za Euro 2020!

IMATE LI HRABROSTI? KLADIONICE POSTAVILE OGROMAN KOEFICIJENT NA POBJEDU HAJDUKA NA MAKSIMIRU

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak