ŠTO JE OVOM ČOVJEKU? Danski izbornik opet izjavio veliku glupost!

FOTO:

Danski izbornik Jesper Jensen pokazao se kao loš gubitnik nakon poraza od Hrvatske u utakmici za treće mjesto na Europskom prvenstvu kojeg su bili domaćini.

“Bilo je smiješno. Bilo je groteskno. Bilo je to poput igranja na Balkanu prije 20 godina, gdje ste znali da ste prevareni prije početka meča”, kazao je Jensen za danski dnevnik Berlingske i tako podigao dosta prašine. I uoči utakmice imao je sporne izjave.

Jensen je otvoreno sprdao Hrvatsku rukometnu reprezentaciju pa mu se to itekako osvetilo. Poslije susreta dao je čudnu izjavu i za dansku televiziju TV2.

“Žao mi je. Imam grčeve u želucu zbog ovog neuspjeha. Mislim da nismo zaslužili ovakav kraj. Čestitam Hrvatskoj jer je igrala pod svojim uvjetima. Vratili smo se nakon 0:3 početka i poveli 7:4. Imali smo nekoliko jako dobrih prilika da se odvojimo nakon toga. Da smo u tome uspjeli, mogli smo dobiti ovaj meč s 10 golova razlike. To zvuči malo čudno nakon što smo upravo izgubili sa šest razlike”, izjavio je Jensen, koji je barem čestitao…

BOMBA S OTOKA: SLAVEN BILIĆ ĆE DOBITI POSAO IZ SNOVA!?

Komentari

komentara

« Povratak