ŠTO KAŽETE? Evo što je Hajduk Split objavio!

FOTO:

Hajduk je u izvanrednim vijestima na svojoj platformi Hajduk Digital TV objavio cjelovite snimke komunikacije VAR sobe i glavnog suca utakmice u Varaždinu Frana Jovića.

Također, uputili su dopis Marijanu Kustiću u svojstvu predsjednika HNS-a i šefu Komisije nogometnih sudaca Bruni Mariću. Vijesti možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, Hajduk je u 24. kolu SuperSport HNL-a odigrao 1:1 s Varaždinom, a nakon utakmice navijači splitskog kluba bili su bijesni na suca Frana Jovića i njegove kolege iz VAR sobe, Antu Čuljka i Antu Marića. Hajdukovci smatraju da su oštećeni u nekoliko situacija – da je golu Varaždina prethodio prekršaj na Marku Livaji, da im nije dosuđen penal zbog igranja rukom te da je neopravdano poništen gol Livaje za 2:1 zbog zaleđa.

Tijekom dana u javnost su počele curiti snimke iz VAR sobe. Prvo je javnosti postala dostupna snimka iz VAR sobe na kojoj se čuje komunikacija između Jovića i Čuljka kod poništenog gola. Dosuđeno je zaleđe Filipa Uremovića. Nakon te snimke iz VAR sobe, u javnost su izašle još dvije snimke vezane uz pogodak Varaždina kojemu je, prema mišljenju navijača Hajduka, prethodio prekršaj na Marku Livaju.

Navijači Hajduka nisu jedini koji smatraju da se radilo o prekršaju na sredini terena, istog je mišljenja bio i jedan od sudaca, otkriva komunikacija iz VAR sobe.

Komentari

komentara

« Povratak