ŠTO KAŽETE NA IDEJU? Hajdukovac iz Irske nazvao kćer po navijačkoj skupini Torcidi

FOTO:

Tematski park Hajduka sve je bogatiji imenima navijača koji su preko projekta Za sva vrimena, koji je organizirala udruga Naš Hajduk, osigurali svoje mjesto zahvaljujući pomaganju pri otkupu Hajdukovih dionica. Odnedavno se tamo nalazi i još jedno, krajnje hajdučko ime – Torcida.

Ipak, nije riječ o Hajdukovoj navijačkoj skupini, nego kćeri velikog hajdukovca Vladimira Makarića koji živi u Irskoj. Curica se zove Harlow Torcida, a u razgovoru za stranice Našeg Hajduka otac je objasnio kako je na neki način “prevario” majku kod dogovora oko imena.

“Kod odabira imena za jedno ime smo se složili u sekundi, a što se tiče drugog, moja djevojka Triona je govorila da joj je ime Torcida bilo zanimljivo sve dok nije došla u Split i vidjela more Hajdukovih i Torcidinih murala. Naravno, tada joj je sve bilo jasno, a ona i dan danas svim prijateljima kaže da sam ju prevario jer sam djetetu dao ime po navijačkoj skupini”, rekao je.

“Međutim, sad joj je drago jer zna o čemu se radi i koliko to meni znači, prepričava veseli Vladimir. Upisivanje male u park mi znači svemir. Hajduk je od prvog dana bio moje nerođeno dijete za koje se trebalo boriti u svakom pogledu, a danas imati kćer i vidjeti njezino ime u tematskom parku je ispunjenje snova”, zaključio je.

Komentari

komentara

« Povratak