ŠTO KAŽETE NA IZBOR? Evo tko će postati prvi vratar Dinama!

FOTO:

Turski mediji danas su objavili kako je Fenerbahče prodao svog prvog vratara, Altay Bayindir, u nizozemski Ajax. Čak je i Transfermarkt objavio kako je 25-godišnji Turčin 100% transferiran u Eredivisie. A njegov nasljednik već je poznat.

To je Dominik Livaković koji bi upravo danas trebao biti predstavljen kao novi igrač Fenerbahčea, i to baš na rođendan ovog slavnog turskog kluba. Sabah i Fanatik pišu da će dolasci Dominika Livakovića i braniča Rodriga Becaa biti objavljeni kao rođendanski poklon navijačima.

A tko će naslijediti Livakovića u Dinamu? Prije nekoliko dana lansirala se velika vijest kako će Dinamo krenuti po 23-godišnjeg slovenskog vratara Matevža Vidovšeka, kojeg navodno želi i Crvena Zvezda, ali Modri ipak nisu zainteresirani. Slovenci će za ovog vratara tražiti dva milijuna eura.

Kad Livaković ode, njega će na Dinamovu golu zamijeniti Ivan Nevistić, prenose naši vodeći mediji. Pomalo zaboravljenog vratara Dinamo je kupio prije dvije i pol godine za čak tri milijuna eura, ali dotični nikako nije dobio priliku pored Livakovića.

Ipak, strpljenje se izgleda isplatilo jer će on postati nova jedinica Dinama…

Komentari

komentara

« Povratak