ŠTO KAŽETE NA OVO? Evo kako je Torcida odgovorila Boysima na akciju puštanja pjesme na rivi…

FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Hajduk i Dinamo igraju na Poljudu utakmicu polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Dinamo je u subotu pobijedio Hajduk u derbiju SuperSport HNL-a 1:0 i tako Splićane udaljio od borbe za naslov prvaka. No Hajduk je osvojio posljednja dva Kupa i izrazitog favorita u polufinalu nema.

Torcida je u prvoj polovici prvog dijela podigla omanji transparent na kojem je stajala poruka za Bad Blue Boyse. Navijači Hajduka prozvali su ih “Bluetooth Hooligansima”. Na ovaj način Torcida je odgovorila na akciju koju su Boysi izveli na splitskoj Rivi prije prvog derbija.

Podsjetimo, nekoliko sati uoči derbija u kojem je Dinamo slavio s 1:0 na splitskoj Rivi su se na zvučniku mogle čuti Dinamove pjesme. Trajalo je to neko vrijeme, oko pola sata, dok ih netko nije isključio. Ovo je jedna od mnogih podvala Bad Blue Boysa hajdukovcima posljednjih godina.

Izvjesili tu Dinamovu zastavu na zvonik Sv. Duje, a na Rivi su jednom postavili dimne bombe, koje su obojile centar Splita u modru boju.

Društvenim mrežama je tada kružio video koji pokazuje zvučnik s kojeg su pjesme puštene i njegovu lokaciju, a kružile su i poruke koje navodno opisuju kako su Boysi uspjeli izvesti ovu podvalu. Naime, u porukama se tvrdi da su unajmili stan na Rivi te u njega postavili snažan zvučnik i namjestili da pjesme krenu svirati u 12:05, nakon što odzvone zvona sv. Duje.

Komentari

komentara

« Povratak