ŠTO KAŽETE NA OVO? Evo što je trener Hajduka rekao nakon velikog debakla

FOTO: Pixsell

Aktualni trener Hajduka, Damir Burić, nikako ne može biti sretan s onim što je danas vidio. Hajduk je teško poražen na Poljudu od strane Rijeke s visokih 4:0. Naravno, nakon utakmice pričalo se o otkazu…

Dvoboj na Poljudu obilježile su neiskorištene prilike domaćina, dok su gosti znalački koristili sve ponuđene šanse.

Nakon utakmice svoj dojam o utakmici dao je trener Hajduka Damir Burić.

“Danas je bio takav dan da ponekad nemaš objašnjenja za neke stvari. Puno nam se toga negativnog dogodilo. Poraz ide na moju kapu, ja sam taj tko je kriv, ne momci, nego ja. U pobjedama se nismo uzvisili, tako se u porazima nećemo poniziti. Držat ćemo dalje svoj plan. Nastojat ćemo to u sljedećoj utakmici pokazati.”

Navijači traže od vas otkaz, koji je vaš komentar na to?

“Vi znate mene da sam maksimalno koncentriran, što se mene tiče ja bih nastavio dalje i imam veliku želju za daljini rad. Ako sam ja problem, onda je to najmanji problem. Rijeka nam je očitala lekciju kako jednostavno doći do pobjede.

Rezultat 4:0 nije objektivan. Rijeka je zadnjih deset minuta sve što je zapucala pogodila. Takvih dana ima. Moramo se skupiti i reći jedan drugome što smo napravili, a što ne. Dogodi se ovakav poraz, jako mi je žao navijača, mi nismo ispunili što smo htjeli.

Mi smo imali tri pobjede zaredom pa nije valjalo, dobili smo Dinamo pa opet nešto nije valjalo. Opet ćemo biti na pravom putu, to je samo pitanje vremena”, rekao je Burić.

SLAŽETE LI SE? Evo što srpski mediji kažu o skupini s Hrvatskom i Engleskom!

Komentari

komentara

« Povratak