ŠTO KAŽETE NA OVO? Hajdukovci masovno kupuju pretplate za Lokomotivu!

FOTO:

Tijekom dana poput vatre se proširila vijest kako su navijači Hajduka masovno krenuli kupovati pretplate za Lokomotivu! Da, dobro ste pročitali.

Cijena tih pretplata je 30 eura, a razlog je vrlo brzo otkriven. Naime, Bijeli u zadnjem kolu SuperSport HNL-a gostuju kod Lokosa u Kranjčevićevoj. Premda je do tada još 35 prvenstvenih kola i 10 mjeseci, navijači Hajduka tako žele osigurati ulaznicu za utakmicu na kojoj već sada planiraju proslaviti naslov koji čekaju 18 godina.

Danas je pao sustav učlanjivanja u Lokomotivu online putem pa je zbog toga bilo logično pretpostaviti da je Lokomotiva obustavila online učlanjenja zbog navale hajdukovaca. Ipak, stigao je demantij.

“Nastavno na neke medijske napise – nismo obustavili niti promijenili detalje oko članstva u klubu i godišnjih ulaznica za ovu sezonu. Nikada nismo diskriminirali po nikakvoj osnovi nikoga, ni nećemo”, objavili su iz Lokomotive na Twitteru i podijelili link preko kojeg se novi članovi mogu učlaniti čak i ako preko Scribda ne mogu do formulara za učlanjenje.

Komentari

komentara

« Povratak