ŠTO KAŽETE NA OVO? Je li ovo najbolji dokaz da Messi ne cijeni Rakitića?

FOTO:

Argentinski čarobnjak, Lionel Messi, jedan je od najboljih nogometaša u povijesti. U to zaista nema sumnje, a i nećete pogriješiti ako tvrdite kako je upravo on najveći.

No, ovaj čudesni nogometaš ima i onu negativniju stranu, a to je njegovo čudno ponašanje kad ne ide njegovoj ekipi. Leo se često zna naći na meti protivnika kako je jako loš gubitnik, a to pokazuje svojim djelima na terenu tijekom i nakon utakmice. Sada je prema mnogima stigla nova potvrda kako nije previše bio naklonjen našem Rakitiću.

Naime, u ovom prijelaznom roku Barcelonu su napustila dva izvrsna veznjaka, a to su naš Ivan Rakitić te Arturo Vidal. Hrvatski veznjak bio je član Barcelone dugih šest godina dok je Čileanac u Barci proveo svega dvije sezone.

No, Lionel Messi smatra kako je Vidal ipak više dao Barci. Naime, Argentinac je nakon odlaska Vidala odlučio na svom instagramu objaviti posvetu tom Čileancu dok to nije uradio kada je otišao naš Ivan Rakitić. Mnogi su uvjereni kako ‘Raketa’ i Leo nisu u najboljim odnosima, a neki su tvrdili kako je prijateljstvo Vidala i Messija razlog što Rakitić nije previše igrao prošle sezone.

Isto radi usporedbe, bacite pogled samo na osvojene trofeje Vidala i Rakitića za vrijeme provedeno u Barceloni. Leo, ovo ti nije trebalo…

Komentari

komentara

« Povratak