ŠTO KAŽETE NA OVO? Poznati novinar otkrio veliku vijest u vezi Mandžukića!

FOTO:

Bivši hrvatski reprezentativac, Mario Mandžukić, neće po najboljem pamtiti period u Milanu, barem zasad.

“Milan neće produljiti četveromjesečni ugovor s Mario Mandžukićem koji završava krajem svibnja. Rossoneri imaju opciju produljenja ugovora do ljeta 2022., ali to neće napraviti jer tehnički direktor Paolo Maldini i sportski direktor Frederic Massara nisu zadovoljni s Hrvatom.”

Ovo je na Twitteru objavio Nicolo Schira, ekspert za mercato. Neće biti čudno ako doista dođe do ovakvog raspleta, jer otkako je Mandžukić krajem siječnja došao u Milan, od mogućih 16 nastupio je na samo pet utakmica. Međutim, od njih je samo jednu odigrao kao prvotimac, protiv Zvezde u Europa ligi. Ostala četiri nastupa imao je u Serie A, ali na svima je bio rezerva te je u prvenstvu sakupio tek 76 minuta.

Ostatak vremena bio je van konkurencije jer je liječio ozljede gležnja i mišića, a zbog potonje još uvijek ne može nastupati. Navijači Milana oduševljeno su dočekali dolazak u Italiji omiljenog “Hrvatskog ratnika”, bez obzira na to što gotovo godinu dana nije igrao, zbog čega je bilo upitno u kakvom je stanju neposredno prije 35. rođendana.

Mandžukić je za kratki ugovor s Milanom prošao sjajno. Dobio je 1.8 milijuna eura. Klauzula o produljenju na još jednu sezonu trebala se aktivirati ako Milan bude zadovoljan s njim te ako sezonu završi na jednom od prva četiri mjesta te tako osigura Ligu prvaka iduće sezone. Da su oba uvjeta zadovoljena, Mandžukić bi zaradio još 3.6 milijuna eura.

Međutim, Milan kako se čini, neće produljiti ugovor s njim.

Komentari

komentara

« Povratak