ŠTO KAŽETE NA OVO? Stigle kazne za tučnjavu juniora i trenera Hajduka i Gorice

FOTO:

Utakmica Gorice i Hajduka, koja je trebala biti festival nogometa, dvoboj dvije ponajbolje juniorske momčadi pretvorila se u festival divljaštva, a nakon što smo gledali borilačke okršaje trenera i mladih nogometaša, stigle su i kazne za obje strane.

Podsjetimo, prvo su se potukli treneri, Sven Raić i Marijan Budimir. Ljudi koji bi trebali prvenstveno biti pedagozi, mlatili su se pred očima djece. A onda su se uključila i djeca. Trener Gorice Sven Raić u jednom je trenutku pao na pod, a šakama i nogama počeli su ga udarati, nitko drugi nego, što se može vidjeti na snimci, igrači Hajduka! Marko Capan (18) i Stipe Vladušić (19).

Očekivano, ovakvo skandalozno ponašanje moralo je dobiti kaznu, a u nastavku vam donosimo odluku disciplinskog suca.

Disciplinski sudac Prve HNL za juniore, Alan Klakočer, donio je odluke vezane uz incident tijekom utakmice 26. kola između Gorice i Hajduka u kojem su sudjelovali treneri i igrači obaju klubova.

Sven Raić (Gorica, glavni trener) kažnjen je s 4.000 kuna i trima utakmicama zabrane obnašanja dužnosti, Marijan Budimir (Hajduk, glavni trener) kažnjen je s 3.000 kuna i trima utakmicama zabrane obnašanja dužnosti, a Ivica Roguljić (Hajduk, pomoćni trener) s 5.000 kuna i četirima utakmicama zabrane obnašanja dužnosti.

HNK Hajduk zbog ovog je incidenta, po prijavi povjerenika za natjecanje, a zbog činjenice da nije bilo moguće identificirati igrače koji su sudjelovali u incidentu, kažnjen s 10.000 kuna.

Komentari

komentara

« Povratak