ŠTO KAŽETE NA OVO? Zdravko Mamić ima novi unosni posao!

FOTO:

Pravomoćno osuđeni bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić širi svoj biznis u Bosni i Hercegovini na vile i, pazite sad ovo – solarne elektrane.

“Mamić je u Hrvatskoj prodavao igrače, a u Hercegovini će – struju”, javlja Slobodna Dalmacija. Tko zna – zna! Rekli bi u narodu… “Od lipnja 2018., kada je pobjegao u Hercegovinu dan prije nego mu je na Županijskom sudu u Osijeku izrečena kazna od šest i pol godina zatvora za izvlačenje 116 milijuna kuna iz Dinama, Zdravko Mamić se u rodnom kraju prometnuo u najvećeg investitora”, stoji u pisanju spomenutog poznatog dalmatinskog dnevnog lista.

Pravomoćnu presudu Vrhovnog suda, koji mu je potvrdio kaznu, dočekao je Zdravko Mamić u međugorskom hotelu “Villa Regina”, ali su mu hotelski apartmani postali pretijesni pa je prije nešto više od godinu dana počeo graditi velebnu kuću u mjestu Hrašljani, na samom rubu Ljubuškog. Taj kraj svi nazivaju Oaza u kamenu jer je kuća u blizini rijeke Trebižat i prekrasnog vodopada Kravica u neposrednoj blizini svetišta Studenci.

Poslije se doznalo da Mamić petnaestak kilometara od svoje nove kuće u mjestu Zvirovići, tristotinjak metara preko puta benzinske crpke, gradi i fotonsku solarnu elektranu, načičkanu stotinama solarnih panela, ali o tom potom. “Mamić neće živjeti u toj kući, on je sebi kupio u Međugorju stan u blizini hotela Leone i njemu se iz Međugorja ne ide. Tu će stanovati njegov brat Zoran sa svojom obitelji, a investitor te kuće je Zdravkov sin Mario”, rekli su upućeni u ovu priču, koji su sve to čuli od Zdravkovih prijatelja s kojima se on svako jutro nalazi u poznatom međugorskom kafiću.

Komentari

komentara

« Povratak