ŠTO KAŽETE NA OVU IDEJU? Luka Modrić potpisuje za europskog velikana!?

FOTO:

Još uvijek nije poznato gdje će hrvatski velikan, Luka Modrić, nastaviti svoju bogatu karijeru. Samo jedno je sigurno, a to je da ne razmišlja o mirovini.

Španjolski mediji praktički svaki dan pišu o Modrićevoj situaciji pa je tako jedan dan ‘završio’ avanturu s Real Madridom, a već drugi dan dođe tekst kako je ipak bliže ostanku. No, sve će biti jasno u narednim tjednima kada bi se treba iskristalizirati cijela situacija.

No, kada se pogleda kompletna situacija, ponuda uopće ne manjka. Modrića zovu u američki MLS, zna se kako ga žele i u Saudijskoj Arabiji gdje se pripremaju za novi val zvijezda. Na famoznoj listi potencijalnih pojačanja našao se i naš Modrić uz Salaha, De Bruynea i ostale velikan. Daleko najromantičniji potez bio bi povratak u Maksimir gdje bi opet zaigrao za Dinamo Zagreb.

A nije ni isključeno da karijeru nastavi u nekom drugom europskom velikanu. Čak su neki mediji pisali kako postoji mogućnost da se Luka vrati u engleski Premiership, a sada se pak piše o tome kako bi bio veliko pojačanje za talijanski Juventus.

Naime, legendarni hrvatski napadač Alen Bokšić savjetovao je Juventusu da se uključe u borbu za Modrićeve usluge, a slavni talijanski trener Giovanni Galeone (83) komentirao je tu ideju za Gazzettu:

“Doveo bih Modrića kao razigravača na mjestu Manuela Locatellija, koji nema tu kvalitetu. Čak i s 38 ili 39 godina, Modrić bi činio razliku…”

Galeone ima bogato trenersko iskustvo od 1970-ih do 2007. kada je vodio svoj posljednji klub Udinese. Ranije je bio i trener Pescare, s kojom je 1987. osvojio talijansko prvenstvo, i Napolija.

Komentari

komentara

« Povratak