Što Messi treba napraviti da dobije crveni karton? Sudac mu oprostio odvratno gaženje protivnika!

FOTO:

Iz kola u kolo u Španjolskoj traje polemika kome suci više pomažu u mrtvoj trci za španjolski naslov: Realu ili Barceloni? Jedno je pak nedvojbeno, najviše pomažu Leu Messiju.

Nakon zadnje tri utakmice to je jasno. Prvo su mu poklonili penal protiv Leganesa, zatim je protiv Seville prošao nekažnjeno nakon što je žestoko odgurnuo suparnika Diega Carlosa, a na posljednjoj prvenstvenoj utakmici, u kojoj je Barcelona na svom terenu pobijedila Athletic 1:0, trebao je biti isključen.

I to u 69. minuti, dvije minute prije nego što će Ivanu Rakitiću asistirati za pobjednički gol. Tada je krenuo na ničiju loptu ispred kaznenog prostora gostiju. Prije njega do lopte je došao Athleticov branič Yeray Alvarez, kojeg je Messi onda nagazio na gležanj.

Premda se čini da je start bio nenamjeran, činjenica je da je Messi tako grubo faulirao protivnika i da mu je vrlo lako mogao slomiti nogu na najosjetljivijem dijelu. Međutim, sudac Jesus Gil Manzano ni njegov video asistent nisu se oglasili tim povodom, pa Messi nije nikako kažnjen za ovako opasan start.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku Messijevog gaženja suparnika možete pogledati OVDJE.

GREŠKOM ISCURILA CIJENA PLAYSTATIONA 5, BISTE LI DALI OVAJ IZNOS?

SVAĐA NA TRENINGU BARCELONE: Potukli se Messi i Griezmann!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak