ŠTO MU ZNAČI TO? Osijekov trener bacio zanimljiv komentar u vezi Pajača!

FOTO:

Polufinalni dvoboj između Rijeke i Osijeka još tjednima će biti glavna rasprava u Lijepoj našoj. Glavni razlog je sudac Igor Pajač koji se baš nije snašao na toj utakmici.

Još jučer jer sudački eksper, Mario Strahonja, otkrio kako je Pajač donio tri krive odluke na toj utakmici. Na samom početku okršaja Osijek je trebao ostati bez jednog igrača zbog pogibeljnog starta Lončara na Gorgonu. Potom mađarski veznjak nije smio dobiti drugi žuti karton, odnosno isključujući crveni. Laszlo Kleinheisler praktički nije ni pipnuo igrača Rijeke.

A treća velika pogreška je jedanaesterac za Rijeku: ”Još jedna pogreška suca. Igrač Osijeka je u skoku imao prirodan položaj ruku i inercijom je dotaknuo igrača Rijeke. Intenzitet kontakta nije bio dovoljan za penal, ali ni ovdje nisu mogli reagirati VAR suci ako im je glavni sudac radiovezom javio što je vidio.”, rekao je Strahonja.

Osijekov trener Ivica Kulešević gostovao je u emisiji Slavonske televizije Pun Pogodak kod Darija Andrakovića gdje je glavna tema bila Osijekova 3:2 izgubljena utakmica u polufinalu Kupa kod Rijeke. Kulešević je bio vidno razočaran i nakon utakmice, a strasti se nisu smirile ni dan poslije. Prisjetio se Osijekov trener 56. minute kada je Kleinheisler dobio drugi žuti karton zbog starta na Stjepanu Lončaru.

“Vidio sam njegovu reakciju doslovce prije nego što je Laszlo krenuo u duel za drugi žuti karton. On se već obradovao i kad je pokazao taj crveni, vidio sam da je on iz nekog razloga tu vidio slamku spasa. Ne znam za koga. Vidio je slamku spasa poslije takve odluke, očigledno krive. A nakon toga dosuditi penal… Pa sedam od deset navijača Rijeke bi reklo da to nije penal. Obezvrijedio je sve vrijednosti sporta i sve ljude koji su gledali utakmicu. Sve nas je ponizio svojom reakcijom kada se nije udostojio pogledati sliku na VAR-u i vidjeti da je pogriješio. To je perfidno. To su ozbiljne optužbe i stojim iza njih”, rekao je Kulešević.

Pajačevo ime nije htio ni spominjati. “Možda nije nešto što bih trebao reći ovako javno u jednoj emisiji, ali…” započeo je Kulešević pa nastavio: “Što je mene jučer isprovociralo najviše? Ne mislim da je, neću izgovoriti njegovo prezime, ne mislim da je taj čovjek u crnom loše sudio. Odsudio je onako kako je htio, to me najviše pogodilo.”

Smatra da su suci bacili Osijek na peto mjesto i izbacili ga iz Kupa.

“Naše tri posljednje gostujuće utakmice triput smo drastično zakinuti. To je stopostotan ljudi u crnom i VAR. Govorim o penalu na Rujevici, da je bio penal za Osijek u 90. minuti, i potvrđeno je u analizama da je sudac pogriješio na štetu Osijeka. U Puli nam je VAR poništio dva regularna gola, analize su to potvrdile. I ovo je treća utakmica u nizu. Iz nekog razloga netko je to napravio, preveliki je uzorak da bi bilo slučajno.”

IKONA MILANA: MESSI ME UNIŠTIO, MOLIO SAM ANCELOTTIJA DA ME ZAMIJENI U 15. MINUTI

OBIČNI TRAČ ILI ISTINA? Cristiano Ronaldo od idućeg ljeta ima novi klub!

Komentari

komentara

« Povratak