ŠTO SADA? Vida se grlio s kapetanom i bio jedan od putnika iz Zagreba!

FOTO:

Službeno je potvrđeno iz HNS-a da je stoper Domagoj Vida pozitivan na koronavirus. Član Bešiktaša je danas igrao utakmicu kao kapetan, zamijenjen je na poluvremenu kao dio taktike izbornika Zlatka Dalića. Vida se testirao prije dvoboja s Turskom i bio je negativan, ali je kasniji nalaz koji je napravio prije utakmice protiv Švedske, pokazao da je pozitivan.

Domagoj se grlio i slikao s kapetanom Lukom Modrićem dan prije nego što je saznao da je zaražen, fotografiju s Vodafone Arene je objavio danas na svom Instagram profilu. Isto tako, Vida je bio na kratkom odmoru u Hrvatskoj pa je putovao iz Zagreba na utakmicu zajedno s Dalićem, ostatkom stručnog stožera te nekoliko igrača – Kovačićem, Brozovićem, Badeljom, Melnjakom i Oršićem.

Iako je bio u bliskom kontaktu sa cijelom reprezentacijom, ostatak Vatrenih može na susret u Stockholm jer su na testiranju svi bili negativni. HNS će prijaviti ovaj slučaj Švedskoj, ostaje za vidjeti što će tamošnji epidemiolozi procijeniti.

U rijetkim slučajevima se može dogoditi da zabrane ulazak hrvatskim nogometašima u zemlju, u tom slučaju bi se susret morao odgoditi ili održati na neutralnom terenu.

Komentari

komentara

« Povratak