Što se događa s njim? Mario Gotze objavio kako prekida karijeru! Problemi su ozbiljni…

FOTO: Getty

Mario Gotze ima tek 24 godine, a već se može pohvaliti da je prošao puno toga u svojoj karijeri. A već mu prijeti prekid karijere zbog velikih problema…

Gotze vjeruje u povratak

Može se reći kako je Mario pravi izdana sjajne škole Borussie Dortmund. U vrlo kratkom periodu bio je velika zvijezda  kluba u kojem je ponikao, pa kasnije i izdajica nakon neočekivanog transfera u Bayern Munchen. A prošlog ljeta se pokajnički vratio u BVB i požalio zbog odlaska u Munchen…

Jučer je stigla vijest kako mladi Nijemac ima velikih problema s mišićima.  Klub iz Dortmunda objavio je da su napravljene serije istraživanja oko njegovog stanja te je dokazano kako je Mario mjesecima unazad trpio zdravstvene probleme.

Gotze ima određeni metabolički poremećaj zbog kojeg mora strogo mirovati dok se ne utvrdi način liječenja i propiše terapija. Da pojednostavimo, Mario Gotze ima zabranu svih nogometnih aktivnosti do daljnjeg!

I sam Mario se javio nakon ove vijest: “Jako mi je žao što je došlo do toga, ali obećajem vam svima da ću napraviti sve što mogu da se vratim svojoj ekipi. Hvala svima na lijepim riječima i nevjerojatnoj podršci. Veoma sam vam zahvalan zbog toga!”, rekao je nogometaš Borussie Dortmund.

Ove sezone skupio je 15 nastupa te postigao 2 pogotka. Njemački nogomet će ga zauvijek pamtiti po jedinom pogotku u finalu Svjetskog prvenstva 2014. godine kad je u produžecima presudio Messiju i Argentini.

https://nogometne-vijesti.hr/transferi/najpoznatiji-svjetski-putnik-nogometu-ne-odustaje-ferddy-adu-novi-klub/

Komentari

komentara

« Povratak