ŠTO SE DOGAĐA U RIJECI? Nakon kapetana prodaju i dokapetana!

FOTO:

Na Rujevici je prometno posljednjih dana. Ivan Tomečak i službeno je predstavljen danas u ciparskom Pafosu, kapetan Hrvoje Smolić prošao je liječnički pregled u njemačkom Eintrachtu (ali će ostati u Rijeci do ljeta), a klub je napustio i dokapetan Nino Galović (30).

Kako doznaje Index.hr, Galoviću je istjecao ugovor, a dolaskom Save Čestića nije više bio u prvom planu kod Gorana Tomića. Odmah se dogovorio s Rijekom kad je dobio ponudu koja ga je zadovoljila i pozdravio se sa suigračima te svim ostalim djelatnicima kluba.

Doznaje se kako se radi o jednom portugalskom prvoligašu, no o imenu kluba kao i o visini transfera iz Rijeke su ostali zakopčani.

Galović je karijeru počeo u Hajduku, a kao junior prešao je u Park mladeži gdje je nastupao za RNK Split za koji je odigrao i prve seniorske minute u HNL-u. Iz Splita je ovaj stoper otišao najprije u Izrael, zatim je bio član Dinama iz Minska, a prije Rijeke nastupao je za japanski Sagan Tosu.

Na Rujevicu je stigao u siječnju 2020. i premda nikad nije bio prva violina u momčadi, nametnuo se zalaganjem i poštenim pristupom u igri pa je zaslužio status dokapetana. Transfermarkt ga je procijenio na 850 tisuća eura.

Komentari

komentara

« Povratak