ŠTO SE OVO DOGAĐA? Dvojica dinamovaca završila u kućnoj karanteni zbog koronavirusa!

FOTO:

Izet Hajrović i Mario Gavranović danas su završili u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu, ekskluzivno doznaje index.hr.

Hajrovićeva supruga Lejla bila je na modnoj reviji u Italiji, zemlji s najviše zaraženih od smrtonosnog virusa. Iz Milana se vratila jučer. Gavranović je u Klinici završio jer se posljednjih dana družio s Hajrovićem. Budući da dvojica Dinamovih nogometaša ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, pušteni su kući.

“Po saznanju kako je supruga jednog od igrača prve momčadi GNK Dinamo tijekom vikenda boravila u Milanu u Italiji, liječnička služba preventivno je djelovala i uputila igrača i njegovu suprugu u bolnicu Fran Mihaljević. S obzirom na to da osobe ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, trenutno nisu provedena nikakva testiranja već su osobe upućene u kućnu karantenu čije trajanje ovisi o nadzoru i procjeni epidemiologa. Svim igračima upućena je preporuka izbjegavanja i odgode putovanja u pokrajine zahvaćene virusom”, objavio je Dinamo nakon našeg upita.

Podsjetimo, nogometne utakmice u Italiji su proteklog vikenda odgođene zbog širenja zaraze, a prvenstvo će vjerojatno biti nastavljeno bez gledatelja. U Hrvatskoj se danas pojavio prvi slučaj koronavirusa i još nema najava o mogućem odgađanju utakmica koje su na rasporedu za vikend. Dinamo u subotu igra protiv Rijeke, a zatim u srijedu gostuje u Splitu kod najvećeg rivala Hajduka.

TATA FINO ZARADIO: NEĆETE VJEROVATI KOLIKO LOVE JE DOBIO HALANDOV OTAC ZBOG POTPISA ZA BVB!

OVO SE NE BRANI: Pogledajte golčinu čudesnog Halanda!

OVO SE NE BRANI: Pogledajte golčinu čudesnog Halanda!

Komentari

komentara

« Povratak