ŠTO SE TO DOGAĐA? Nakon Dilavera Dinamo napušta još jedan igrač!

FOTO:

Stefan Milić je ovog ljeta stigao iz Budućnosti iz Podgorice, gdje je bio i kapetan, u Dinamo koji ga je još prošle zime kupio za 500.000 eura pa ostavio do ljeta u Crnoj Gori. Za Dinamo je ovaj 20-godišnji branič upisao tek dva nastupa, a već mijenja sredinu, pišu Sportske novosti. (tportal.hr)

Do kraja ove polusezone Milić će biti posuđen NK Varaždinu u kojem bi se trebao priviknuti na Hrvatski Telekom Prvu ligu. Sve će biti službeno za nekoliko dana kada se riješe formalnosti. Protiv Hajduka vrlo vjerojatno neće biti na raspolaganju Samiru Toplaku, ali mogao bi prije 7. kola u kojem Varaždinu dolazi baš Dinamo iz kojeg mladi Crnogorac i stiže na posudbu.

Dinamo bi se, pak, mogao naći u deficitu sa stoperima pa je ovaj potez pomalo iznenađujuć. Joško Gvardiol odlazi u RB Leipzig pa će Dinamo ostati na Emiru Dilaveru, Dini Periću i Theophileu Catherineu s time da se spominje i potencijalni odlazak Dilavera iz kluba.

Francuski stoper u zadnje vrijeme nije nikako pouzdan, a Perić se vraća nakon ozljede zbog koje je izbivao preko šest mjeseci. Znači li odlazak Milića na posudbu u Varaždin i dolazak nekog novog stopera, ostaje za vidjeti. Za sada je jasno jedno da će Crnogorac na kaljenje u Varaždin.

 

Komentari

komentara

« Povratak