ŠTO SE TO DOGAĐA U NOGOMETU? Iznenada preminuo jedan od najtalentiranijih mladih nogometaša!

FOTO:

Treći nogometaš u dvadesetak dana, nakon Talijana Davida Astorija, kapetana Fiorentine, pa potom mladog Francuza Tomasa Rodrigueza, iznenadio je preminuo mladi Norvežanin Adrian Lillebekk Ovlien igrač Kongsvingera, prenosi Slobodna Dalmacija.

Klub je poslao medijima priopćenje kako je mladi 20-godišnji Adrian Lillebekk Ovlien preminuo u petak ujutro u bolnici Ullevi od posljedica akutne infekcije.

– Ne znamo puno informacija, navodno je bakterija ušla u krvotok i izazvala sepsu koja je dovela do otkazivanja vitalnih organa. Ovo su teški trenuci za sve nas u klubu. Naše misli su sada s Adrianovom obitelji – kazao je direktor Age Henning Andersen.

Lillebekk Ovlien je bio jedan od najtalentiranijih mladih norveških nogometaša. U KIL Kongsvingera je stigao kao 15-godišnjak koji je odigrao 100 utakmica, igrao je 2016. godine u finalu Kupa kada je Kongsvinger poražen 4:0 od Rosenborga.

Inače bio je član svih mladih reprezentacija Norveške, od 15 do 19 godine i odigrao je ukupno 50 reprezentativnih utakmice u tim kategorijama

Posljednji susret za klub odigrao je u ponedjeljak kada je njegov klub u Španjolskoj igrao prijateljski susret protiv kineskog Sichuan Longfora.

Komentari

komentara

« Povratak