Što se to događa u Dinamu? Još jedan glavni igrač najavio odlazak!?

FOTO:

U nogometnom svijetu već je započeo zimski prijelazni rok dok u Hrvatskoj počinje 2 tjedna kasnije. U 1. HNL prijelazni rok traje od 18. siječnja do 15. veljače.

Špekulacija i ludih priča o transferima dolazi sa svih strana. Jedni pišu kako će se Dinamo brutalno pojačati tijekom zime dok neki šalju signale kako se sprema veliki egzodus iz Maksimira. Tko je u pravu? Vidjet ćemo u ovih mjesec i pol dana.

Novo zvučno ime koje se spominje u kontekstu odlaska je sjajni argentinski stoper Leonardo Sigali. Mediji u njegovoj domovini stalno ga guraju u domaći Racing. Tamo bi ga dočekao bivši trener Diego Cocca s kojim je surađivao u Lanusu.

“Imam važeći ugovor s Dinamom, tek ukoliko dođe ponuda onda ćemo vidjeti kako dalje. Volio bi da dođe ta ponuda od Racinga pa ćemo svi zajedno sjesti za stol i napraviti dobru analizu”, bile su riječi Argentinca za Radio La Oral Deportiva.

Ipak, neki drugi mediji već donose priče kako su pregovori započeli. Sigaliju očito ne bi teško pao povratak u Argentinu. Stoper je imao puno problema u Zagrebu u uvodnim danima, ali stručni stožer imao je vjere u njegove sposobnosti te je danas jedan od glavnih uzdanica zagrebačkog kluba.

Argentinac je prije točno deset godina osvojio Svjetsko prvenstvo u-20 u društvu Messija, Aguera i ostalih…

Komentari

komentara

« Povratak