ŠTO SE TO DOGAĐA U HAJDUKU? Evo tko je objavio odlazak nakon Nikoličiusa!

FOTO:

Bome će navijači splitskog Hajduka pamtiti ovaj tjedan iz noćne more. Podsjećamo, prvo su u ponedjeljak uručeni otkazi predsjedniku Lukši Jakobušiću i glavnom treneru Mislavu Karoglanu da bi danas stigla potvrda kako na kraju sezone odlazi i sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

No, to nije sve. Kako piše Index.hr, uz njih Hajduk napušta i Nera Valentić, koja je vodila platformu Hajduk Digital TV te imala važnu ulogu u pokretanju Hajdučkih vijesti, koje idu svaki dan u 19:11.

Valentić je u Hajduku bila od rujna 2023. godine, kada je stigla s televizije N1, odnosno zadržala se sedam mjeseci. “Ovo je odluka koja nije povezana s odlaskom gospodina Jakobušića. Dogovor o odlasku postigli smo prije mjesec dana, nakon postavljenog projekta Vijesti i strukturiranja HDTV-a.

Nedugo nakon pokretanja Hajdučkih vijesti redakcija je brzo uhvatila ritam, a kako se u međuvremenu i brojčano ojačala, bilo je jasno da su spremni i sposobni nastaviti i bez mene. Zahvalna sam Lukši na viziji, ideji i hrabrosti što je potaknuo i podržao prvu pravu klupsku televiziju u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe te stajao iza svih ključnih projekata.

Nemam nikakve sumnje da će se ista nastaviti dalje razvijati i biti i dalje – za ovdašnje pojmove – ispred svog vremena. Ja svoju karijeru nastavljam dalje u novinarstvu. A Hajduk nastavljam pratiti i podržavati punim srcem, onako kako jedino znam otkad znam za sebe”, izjavila je Valentić, prenosi Dalmatinski portal.

Komentari

komentara

« Povratak