ŠTO SE TU DOGAĐA? Hrvatski trener tvrdi da je FIFA promijenila njegov izbor!

FOTO:

Već godinama slušamo razne priče o namještanju pri izborima za najbolje igrače na svijetu. I ove godine imamo takvu priču! U glavnoj ulozi nalazi se Zdravko Logarušić, hrvatski trener koji se nalazi na klupi Sudana.

Logarušić je objavio fotografiju na kojoj se jasno vidi da je na prvo mjesto stavio Mohameda Salaha i dao Egipćaninu pet golova, tri je boda dao Sadiju Maneu, a jedan Kylianu Mbappéu.

Međutim, u konačnom popisu glasove koje je Fifa nakon izbora objavila na svojoj službenoj stranici stoji da je Logarušić glasovao za Messija kao najboljeg, Van Dijka i Manea.

“Fotografirao sam papir koji sam potpisao s tajnikom Sudanskog nogometnog saveza. Ne znam što se dalje dogodilo”, prenosi Logarušićeve riječi portal Al Arabya. Ubrzo nakon izjava na Twitteru se pojavila i fotografija papira na kojem se vide glasovi koji su određeni baš kao što je i naveo u svojoj izjavi, a na dnu je i njegov potpis.

Zanimljivo, nakon toga javio se i kapetan Nikaragve Juan Barrera koji tvrdi kako nije glasovao za Messija, iako su njegovi bodovi dodijeljeni Argentincu: Nisam glasovao za Messija. Prošle godine sam mu dao svoj glas, ali ne i ove”, rekao je veznjak iz Nikaragve.

NEVIĐENA SRAMOTA: POGLEDAJTE TKO JE IZBACIO TOTTENHAM U LIGA KUPU!

Komentari

komentara

« Povratak