ŠTO SE TU KUHA? Pogledajte koji je koeficijent na neodlučeni susret Francuske i Rumunjske!

FOTO:

Danas ćemo vidjeti posljednje dvoboje Europskog prvenstva U21 što se tiče grupne faze. Utakmicu za prvo mjesto odigrat će Fracuska i Rumunjska dok će naši mladići odigrati utakmicu za prestiž protiv Engleske.

Iz skupine A već je poznato da ju je osvojila Španjolska. Na drugom mjestu je Italija, dok slijede Poljska i Belgija. Upravo će Talijani najviše strepiti zbog današnjeg okršaja između Francuske i Rumunjske. Zašto? Zato što se svakako pribojavaju neodlučenog susreta jer u tom slučaju dalje prolaze Rumunjska i Francuska. Rumunji bi ostali na prvom mjestu, odnosno bili bi pobjednici skupine C, dok bi Francuska otišla u polufinale kao najbolja drugoplasirana reprezentacija.

Tako jedna naša kladionica vjeruje kako će se ovdje dogoditi klasični remi. Naime, na neodlučeni ishod koeficijent je užasno nizak, samo 1,80! Francuzi se vode kao favoriti pa je na njih 2,80, dok je na pobjedu Rumunja visokih 6.

Isto tako Rumunji ne smiju izgubiti sa tri razlike inače bi u tom slučaju Italija išla dalje kao najbolja drugoplasirana. Tako da im paše poraz od jedne ili dvije razlike. No, nekako smo mišljenja da će dogoditi prijateljski remi, a najviše će plakati Talijani kojima će se tako dogoditi deja vu iz 2004. godine. Onda su seniori Italije ‘nadrapali’ zbog prijateljskog remija Danske i Švedske. Stvorio se trokut sa te tri reprezentacije koje su imale po pet bodova. Skupinu je osvojila Švedska, dok je na drugom mjestu bila Danska. Italija je ostala bez nokaut faze.

A jučer smo vidjeli preostale dvoboje iz skupine B. Nijemci su remizirali protiv Austrije 1:1, a to ništa nije promijenilo u toj skupini. U drugom susretu Danska je nanijela treći poraz Srbiji svladavših ih 2:0. Srbi su tako ostali na začelju bez ijednog boda. Njemačka je osvojila skupinu dok je Danska eliminirana unatoč tome što su svladali Austriju i Srbiju. Presudila im je slabija gol razlika u odnosu na Italiju.

NEMORALAN IZNOS: PERIŠIĆ DOBIO BASNOSLOVNU PONUDU – AKO JE PRIHVATI BIT ĆE NAJPLAĆENIJI HRVATSKI SPORTAŠ!

KAKAV PREOKRET: Evo tko će dobiti domaćinstvo SP-a 2022. godine!

LUDE SCENE IZ ŠPANJOLSKE: HRVATSKI NAPADAČ POKRENUO ČUDESNI PREOKRET KOJIM SE POZNATI ŠPANJOLSKI KLUB VRATIO U LA LIGU!

 

 

Komentari

komentara

« Povratak