STRAHONJA POTVRDIO: Evo što kaže o situaciji iz Pule koja je podigla puno prašine!

FOTO:

Mario Strahonja je u HRT-ovoj emisiji Stadion prokomentirao suđenje u 26. kolu Prve HNL. Oko sokolovo je zaključilo da je suđenje generalno bilo dobro, a izdvojeno je nekoliko situacija.

“Tihomir Pejin je dobro sudio utakmicu do trenutka kada se nije dogodila siztuacija s VAR-om kod poništenog gola Hajduka. To je bila nogometno ispravna odluka, ali… Predugo je sve trajalo, a Pejin je kasnije imao i problema sa disciplinskom mjerama”, rekao je Strahonja pa pojasnio:

“Dojam je da je prekršaj postojao. Kalinić se gradio i vjerojatno je u predjelu lica pogodio igrača. Kroz jedan kut možemo steći dojam da je bio prekršaj, no pitanje je treba li se VAR uključiti. Kod svakog gola se radi pregled ako se smatra da je bila očigledna pogreška. Previše je vremena potrošeno na analizu. Kažem, dojam je da je prekršaj, odluka je ispravna, ali bilo bi bolje da je sudac odmah dosudio prekršaj i da je bilo brže. Kalinić nije trebao dobiti žuti za taj zamah, ali kasnije za nesportsko ponašanje je zaslužio opomenu, a to nije sankcionirano.”

Hajduk je pred sami kraj utakmice tražio penal, ali Strahonja kaže kako Istrin igrač nije igrao rukom.

“Nije to bila ruka igrača Istre. Lopta ga je pogodila u ruku, ali to nikako nije kažnjiva ruka. Vrlo dobra procjena suda koji je zadržao mirnoću i vratio se na pravi put nakon one situacije s poništenim golom.”

VIDEO: DRUŠTVENE MREŽE GORE! MODRIĆ UPRAVO ZABIO ČUDESNU GOLČINU!

Komentari

komentara

« Povratak