STRAHUJU S RAZLOGOM: UEFA će iz Lige prvaka izbaciti i ovaj klub!?

FOTO:

UEFA je očito htjela dobro zapapriti uoči nastavka Lige prvaka. Krovna nogometna europska organizacija odlučila je jučer kazniti engleski Manchester City tako što ih je izbacila iz Lige prvaka, i to čak na dvije sezone. Također, ‘Građani’ će morati platiti 30 milijuna eura.

Naravno da se radi o drakonskoj kazni jer u pitanju je moćni engleski klub koji već godinama redovito igra Ligu prvaka. No, iz Manchestera su se javili s priopćenjem kako bi barem malo smirili razočarane navijače:

“Razočarani smo, ali ne i iznenađeni Uefinom odlukom. Manchester City je sve vrijeme predviđao kako će za istinski pravednu odluku morati potražiti zaštitu istinski neovisnog i nepristranog sudskog tijela koje će uvažiti naše dokaze. A ti su dokazi: neoborivi”, stoji u službenom priopćenju.

Društvene mreže u kratkom roku potpuno su eksplodirale zbog ove vijesti, a kako to inače biva, na njima je krenulo zafrkavanje s ovim klubom koji se podigao na svjetski nivo zbog silnih milijuna.

No, isto tako možemo vidjeti razne komentare kako bi još jedan klub mogao biti kažnjen kao Man. City. Da, u pitanju je francuski PSG. Mnogima nije jasno kako su Parižani mogli spiskati oko 350 milijuna funti na samo dva igrača (Neymar i Mbappe). Zašto je UEFA zaobišla PSG ili se i njima sprema kazna? Ipak, nogometni fanovi vjeruju kako PSG neće biti kažnjen iz jednog sasvim logičnog razloga.

Naime, predsjednik PSG-a, Nasser Al-Khelafi, nalazi se u izvršnom odboru UEFA-e! Da, dobro ste pročitali…

Zanimljivo, samo dan prije poznati portal ‘Soccerex’ objavio je listu klubova koji su financijski najmoćniji. Na prvom mjestu nalazi se PSG, dok je na drugom mjestu Manchester City.

ZASLUŽIO JE: HRVATSKI TRENER, IVAN JURIĆ, OD LJETA PREUZIMA TALIJANSKOG VELIKANA!

TRANSFER ŽIVOTA: Marcelo Brozović potpisuje za najveći klub na svijetu!?

Komentari

komentara

« Povratak