STRAŠAN IGRAČ: Jučer je dokrajčio Dinamo, a uskoro radi transfer života!

FOTO:

Kultni engleski klub West Ham jučer je rutinski svladao Dinamo na Maksimiru. Rezultat je bio 2:0, a jedan od najboljih na terenu bio je Declan Rice.

22-godišnji veznjak jedan je od najboljih mladih igrača na svijetu, a jučer je zabio drugi gol Dinamu dok je prvi djelo napadača Antonija. Inače, Declan Rice trenutno vrijedi čak 70 milijuna eura prema ‘Transfermarktu’.

Rice je po vokaciji defenzivni vezni igrač, ali se itekako voli uključivati u napadačke akcije kad je to moguće. Već godinama ga se u engleskim medijima uspoređuje s Frankom Lampardom, a njegov učinak pred vratima protivnika u određenoj mjeri opravdava taj nadimak.

Osim toga, nalazi se na meti nekoliko europskih velikana, a glavni favorit za njegovo dovođenje vodi se Manchester United. The Independent piše kako se spominje cifra od čak 100 milijuna eura.

Riječ je o veznjaku koji bi igrao uz Paula Pogbu u srcu terena, a Rice je upravo taj profil igrača. The Independent piše da će United krenuti po Ricea već u siječnju te da je njegova jučerašnja predstava protiv Dinama samo potvrdila o kakvom se nogometašu radi.

Komentari

komentara

« Povratak