STRAŠAN TRANSFER: Romano objavio u koji klub ide Rudiger!

FOTO:

Trener engleskog Chelseaja, Thomas Tuchel, otkrio je kako će klub na kraju sezone napustiti branič Antonio Rudiger. Uzdrmani aktualni europski prvak nije uspio dogovoriti novi ugovor s njemačkim reprezentativcem.

A već danas ujutro objavljeno je u kojem klubu će nastaviti svoju bogatu karijeru. Naime, to je ekskluzivno prenio ugledni talijanski novinar Fabrizio Romano:

“Real je postigao usmeni dogovor s Rüdigerom. Ugovor još nije potpisan, ali skoro sve je dogovoreno. Riječ je o dugogodišnjem ugovoru”, objavio je Fabrizio Romano, najpouzdaniji novinar kad su u pitanju transferi. Dodao je da je vjerojatno riječ o četverogodišnjem ugovoru.

Rüdiger ima ugovor s Chelseajem do kraja lipnja i odbio je potpisati novi ugovor. “Situacija je takva da on želi napustiti klub. Rekao mi je to u privatnom razgovoru. Klub i ja smo dali sve od sebe da ga zadržimo, ali ne možemo se više boriti zbog svega što se događa”, rekao je Tuchel o 29-godišnjem nogometašu.

Chelsea ga je prije pet godina doveo iz Rome za 35 milijuna eura i u Londonu je postao jedan od najboljih stopera svijeta.

Komentari

komentara

« Povratak