STRAŠAN TRANSFER: Ugledni španjolski klub dovodi igrača Dinama!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb ovog ljeta prodao je samo Bartola Franjića (Wolfsburg, 7,5 milijuna eura) i Komnena Andrića (Clermont, milijun eura), a također je u Maksimir došao novac od Jakića i Stojanovića koji su nakon posudbe otkupljeni od strane Frankfurta odnosno Empolija.

Kako je ljetni prijelazni rok odmicao tako su i utihnule priče o mogućim odlascima nekih igrača Dinama. U fokusu su opet bili Mislav Oršić, Josip Šutalo, Dominik Livaković, ali i Luka Ivanušec. Upravo ovaj potonji bi i mogao napraviti veliki transfer u narednim danima.

Naime, Sportske novosti pišu kako je ugledni španjolski prvoligaš Real Sociedad zainteresiran za dovođenje Ivanušeca. Član Primere već neko vrijeme raspituje se za jednog od glavnih igrača Dinama, a po saznanjima SN uskoro bi na maksimirsku adresu mogla stići i službena ponuda.

Ivanušec prema ‘Transfermarktu’ vrijedi čak 12, 5 milijuna eura, a zna se kako Dinamo ne bi pustio svoju zvijezdu za neki iznos ispod te brojke. Ukoliko se to zaista ostvari ona će Lukin transfer bez problema ući u top 10 najvećih transfera u povijesti Dinama.

Ali, izgleda kako je Dinamo stao s velikim transferima zbog europskih obaveza, a u srijedu se igra utakmica sezone protiv norveškog Bodo/Glimta…

Komentari

komentara

« Povratak