STRAŠNA IMENA: Evo koga Bjelica želi dovesti u Osijek…

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Osijek danas bi trebao predstaviti novog trenera, a to je sjajni Nenad Bjelica. 49-godišnji strateg tako će se vratiti u svoj klub nakon gotovo 20 godina.

U svakom slučaju više nema sumnjama mjesta, Bjelica dolazi u klub svoje mladosti i početaka nogometne karijere, a s njim će Osijek dobiti i jednu, u stvari puno njih, novu dimenziju. Sada je to klub koji s neskrivenim ambicijama želi jurišati na visoke plasmane i to već u ovom prvenstvu kojem je rezultatski posrnuo daleko više nego što su i najveći pesimisti mogli pretpostaviti.

Kako prenose Sportske novosti ovaj hrvatski prvoligaš zaista ima strašne planove. Na listi želja, a samim tim i procijenjenih potreba našli su se Mario Šitum, navodno i Marko Pjaca, a prvi bi, po njegovoj želji u Osijek trebao doći iz ljubljanske Olimpije Endri Cekici. Tako nešto, brzo i susretljivo, klupsko čelništvo nije udovoljilo ni Zoranu Zekiću, a poglavito ne Ivici Kuleševiću.

Tek je Dini Skenderu uslišena molba za pomilovanjem iz kadra odstranjenog Petra Bočkaja koji je vraćen nakon razgovora koji je obavio s u to vrijeme predsjednikom kluba Ivanom Meštrovićem. Ali, to je onaj dio priče da ako te puno plate onda te i cijene i ispunjavaju želje kakve im navedeš.

Bilo kako bilo, trenerski opus Kuleševića u Osijeku je završen, a danas počinje onaj koji će odrađivati, do daljnjeg, Nenad Bjelica. Može li on doista biti taj koji će ovom klubu osigurati novi rezultatski iskorak, podići ga na razinu kada će i neki trofej zablistati u vitrini kluba tek će se vidjeti. Unaprijed je jedino znano da će se Osijek s Nenadom Bjelicom nači na vjetrometini mnogih, a ponajviše Dinama, Hajduka i Rijeke koji bi njegovim izrastanjem u velikog im konkurenta za iste ciljeve postao zajednički cilj zaustavljanja novog velikog konkurenta kojeg u svom društvu ne žele.

Komentari

komentara

« Povratak