STRAŠNA IMENA: Modrić izabrao pet najboljih igrača s kojima je igrao!

FOTO:

Hrvatski velikan, Luka Modrić, odradio je zanimljivo gostovanje u podcastu legendarnog engleskog nogometaša, Rija Ferdinanda.

Bilo je raznih tema, a na internetu se pojavio isječak razgovora u kojem je hrvatski kapetan dobio jako težak zadatak. Naime, Ferdinand je našeg Modrića zamolio da odabere momčad od pet igrača, pod uvjetom da sve budu igrači s kojima je igrao u karijeri, ali i da nijedan od njih ne bude golman.

Hrvatski veznjak je izabrao momčad u sastavu: Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Toni Kroos, Gareth Bale i Ivan Rakitić.

“Prvo Ramos. Bio je sjajan branič, pravi vođa. Baš vođa na terenu. Kad god bi bio neki problem, on bi bio tu. Sjajan iz prekida, tehnički čudesan za braniča. Karakteran. Druga klasa”, rekao je Modrić o španjolskom stoperu s kojim je dugo dijelio svlačionicu u Realu pa se okrenuo najočekivanijem imenu od svih:

“Cristiano. Jedan od najboljih ikad. Radne navike su kod njega stvar koju bih istaknuo. Uvijek je htio još, još i još. Kad pogledate što je sve postigao, očekivali biste da će se nekad odmoriti, ali ne. Radne navike i zahtjevi koje stavlja pred sebe i pred momčad su nevjerojatni.”

U nastavku je Modrić odabrao dvojicu veznjaka i krilnog napadača, a odgovorio je i na pitanje Rija Ferdinanda o tome je li Bale dobio dovoljno poštovanja navijača i nogometnih fanova za sve što je postigao s Real Madridom.

“Toni Kroos. Moj partner iz vezne linije. Uživam igrajući s njim. Sjajan igrač, sjajan na lopti, sjajan karakter. Jako je miran, nikad nervozan. Čudesan igrač”, rekao je Modrić o svom dugogodišnjem suigraču iz vezne linije pa se okrenuo Baleu i Rakitiću:

“Gareth Bale. Mislim da je dobio dovoljno respekta za sve što je postigao. Možda posljednji period koji je proveo u Realu nije prošao kako je on očekivao, ali naravno da mu se mora odati golemo poštovanje za sve što je učinio. Zabijao je velike golove i bio je čudesan. On je igrač s kojim sam odigrao najviše utakmica u cijeloj karijeri. Zadnji je Rakitić. Biram ga da nemam sve iz Real Madrida, ali zato što sam uživao igrajući s njim u reprezentaciji. Ostvarili smo veliki rezultat u Rusiji, bio je sjajan za Hrvatsku, Barcelonu i Sevillu.”

Komentari

komentara

« Povratak