STRAŠNA NESREĆA: Zvijezda PSG-a se borila za život! Slomio kralježnicu i imao moždani udar…

FOTO:

Jezive nogometne vijesti dolaze nam iz Andaluzije gdje se dogodila velika nesreća u kojoj je sudjelovao 29-godišnji vratar PSG-a, Sergio Rico.

Nesreća se dogodila na jahanju u jutarnjim satima tijekom jučerašnjeg dana. Rico je hospitaliziran u ozbiljnom stanju nakon nesreće, objavio je francuski prvoligaš. “U teškom je stanju”, rekao je glasnogovornik PSG-a ne navodeći detalje o okolnostima nesreće.

“Sljedećih 48 sati je ključno i smatra se odlučujućim za procjenu njegovog stanja”, utvrdili su novinari španjolskog glasila Relevo. Jezivi napisi stigli su nakon što se saznalo da je Sergio Rico pretrpio moždani udar i prijelom vratnih kralježaka.

“Veliki strah za život Sergija Rica”, nastavlja spomenuti medij. Nesreća se dogodila između 8:30 i 9 sati u nedjelju, a dio medija piše da je Rico pao nakon što se njegov konj uspaničio ugledavši jednu od prepreka u El Rociu, dok drugi, poput spomenutog Releva, tvrde da je u priči bila još jedna životinja koja je uzrokovala tragičnu scenu. U obje verzije, Rico je prilikom pada još i dobio udarac u glavu.

“Konj Sergija Rica sudario se s drugim, odbjeglim konjem. Nogometaš i njegov konj pali su na tlo, a prilikom toga Rica je udarila jedna od životinja. Zdravstvena služba brzo je stigla i helikopterom prebacila ozlijeđenog vratara u bolnicu u Sevilli. Kao posljedicu pada, Rico je zadobio ozljedu glave”, piše Relevo.

Lokalni španjolski mediji potvrđuju dio ovih informacija i tvrde da je Rico dobio ne jedan, već nekoliko udaraca kopitom. Glasnogovornik Paris Saint-Germania ranije se obratio javnosti i poručio da je Rico “u kritičnom stanju”, a doktori su u neprestanom kontaktu s njegovom obitelji.

Španjolski vratar najviše je poznat po tome što je branio za Sevillu, a sjajne partije donijele su mu transfer 2020. godine u PSG za šest milijuna eura. Za Parižane je upisao 24 nastupa.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak